Επαναλειτουργία σχολείων

Αγαπητοί γονείς,

Το σχολείο επαναλειτουργεί από αύριο Δευτέρα 1/2.

Για την πρώτη εβδομάδα θα ισχύσει το πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα (1 – 5 Φεβρουαρίου), καθώς θα λείπει εκπαιδευτικός και έχει προσαρμοστεί αναλόγως. Προσέξτε ότι υπάρχουν τμήματα που σχολούν νωρίτερα ή αρχίζουν τη 2η ώρα. Παρακαλούμε οι μαθητές να προσέρχονται και να αποχωρούν αυστηρά σύμφωνα με το πρόγραμμα, ώστε να μην παραμένουν στο χώρο του σχολείου όταν δεν χρειάζεται.

Μεριμνήστε ώστε οι μαθητές να έχουν τις μάσκες τους (+ μια εφεδρική για κάθε μέρα) και να φορούν ζεστά ρούχα, καθώς, σύμφωνα με τις οδηγίες , τα παράθυρα των αιθουσών θα πρέπει να ανοίγουν διάπλατα για 5 λεπτά κάθε 20 λεπτά, για να ανανεώνεται πλήρως ο αέρας στο εσωτερικό τους. Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική και σε όλους τους εξωτερικούς χώρους του σχολείου.

Ιδανικά, κάθε μαθητής μπορεί να έχει αντισηπτικό υγρό και μαντηλάκια και να φροντίζει να είναι καθαρή η επιφάνεια όπου εργάζεται, τα χέρια και τα πράγματα που χρησιμοποιεί.

Τέλος, τα μαθήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας θα αρχίσουν πιθανότατα την Τρίτη 2/2 και θα γίνονται μόνο εξ’ αποστάσεως. Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές θα πρέπει να παρακολουθούν την ιστοσελίδα του σχολείου γιατί εκεί θα αναρτηθεί το πρόγραμμα και τα linksτων εκπαιδευτικών.

Καλή αρχή με πολλή προσοχή,

Από την Διεύθυνση

eik1

 

 

 

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Οι μαθητές μας Ανακοινώσεις Επαναλειτουργία σχολείων