ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

 

1ο Γυμνάσιο Κορωπίου                                                             

Σχ. Έτος 2018-2019

                                                                 

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Ο προγραμματισμός για το επόμενο διάστημα και ως το τέλος Ιουνίου έχει ως εξής:

Την Τετάρτη 29/5 και ώρες 11.00 - 12.30 μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο προόδου β' 4μήνου των μαθητών. Ως τις 11.00 θα έχουν εκδοθεί και τα αποτελέσματα φοίτησης (ποιοι μαθητές δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις λόγω απουσιών).

Οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις θα διεξαχθούν την Πέμπτη 30/5, την Τρίτη 4/6, την Τετάρτη 5/6 και την Πέμπτη 6/6, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα δοθεί στους μαθητές την Πέμπτη 23/5. Τόσο το πρόγραμμα όσο και η ύλη όλων των μαθημάτων θα βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του σχολείου.

Επισήμανση: η πρώτη βάρδια αρχίζει στις 8.00 ακριβώς. Μαθητής που προσέρχεται μετά τη διανομή των θεμάτων μηδενίζεται.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα εκδοθούν αργά το μεσημέρι της Τρίτης 11/6. Τότε θα αναρτηθεί το πρόγραμμα της Υποστηρικτικής Διδασκαλίας καθώς και το πρόγραμμα των Επαναληπτικών Εξετάσεων.

Τα μαθήματα Υποστηρικτικής Διδασκαλίας θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 12 - 19/6/2019.

Την Πέμπτη 20/6 αρχίζουν οι επαναληπτικές εξετάσεις. Την ίδια μέρα και ώρες 10.00 - 12.00 θα γίνει η επίδοση των τελικών ελέγχων των μαθητών.

Τα αποτελέσματα των Επαναληπτικών εξετάσεων θα εκδοθούν το μεσημέρι της Τετάρτης 26/6 και οι γονείς θα μπορούν να πάρουν τους τελικούς ελέγχους των μετεξεταστέων μαθητών από την Παρασκευή 28/6.

Σημείωση: Επειδή και φέτος το σχολείο θα λειτουργήσει ως εξεταστικό κέντρο, τις ημέρες των Πανελληνίων δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση.          

Καλή Επιτυχία!

Από τη Διεύθυνση

Καιρος

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Οι μαθητές μας Ανακοινώσεις ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ