ΠΡΩΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Από το 1921! Το πρώτο Γυμνάσιο που λειτούργησε στην Ανατολική Αττική!

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Αρχαιρεσίες συλλόγου γονέων 22-10-2010

E-mail Εκτύπωση PDF
Αξιολόγηση Χρήστη: / 0
ΧείριστοΆριστο 

ΠΡΟΣ: τους Γονείς και Κηδεμόνες του 1ου Γυμνασίου Κορωπίου

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε αρχαιρεσίες για την περίοδο 2010-2011

Αγαπητοί Γονείς,

Θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή σχολική χρονιά στα παιδιά και κάθε χαρά στην οικογένειά σας. Μετά τον σχεδόν ένα μήνα λειτουργίας του Γυμνασίου μας, είναι πάλι η κατάλληλη ώρα να σας υπενθυμίσουμε ότι η σκέψη και οι ενέργειές μας είναι προσανατολισμένες στη βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης των παιδιών μας. Στην κατεύθυνση αυτή, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας. Αρκεί να είστε σε επαφή με τον Σύλλογο για να ενημερώνεστε αλλά και να μας ειδοποιείτε για τα προβλήματα του Σχολείου μας και να μας βοηθήσετε, όσο και αν μπορείτε, στην επίλυσή τους.

Συνεχίζουμε με την ίδια τακτική, αθόρυβα αλλά όσο μπορούμε πιο ουσιαστικά, σε συνεργασία με το Σύλλογο των καθηγητών και την Διευθύντρια του Γυμνασίου μας αλλά και την Σχολική Επιτροπή του Δήμου Κορωπίου, να φροντίσουμε για το κτιριακό, το χώρο γύρω και έξω από το σχολείο, τις αίθουσες και τα καθημερινά προβλήματα μιας «ζωντανής», γεμάτο ενέργεια κοινότητας-των μαθητών, παιδιών μας.

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, στην πρόσκληση της Διευθύντριας και του Συλλόγου των Καθηγητών, ο Σύλλογος Γονέων θα κάνει και τη Γενική του Συνέλευση και αμέσως μετά τις αρχαιρεσίες για τη διετία 2010-2011. Σας παρακαλούμε να παρευρεθείτε οπωσδήποτε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου Γυμνασίου, στις 10.30 το πρωί.

Με θερμές ευχές για τη νέα σχολική χρονιά,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

Ανδρώνης Βασίλης Στάθη Μαρίνα

Πρόεδρος Γραμματέας

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 18 Μάρτιος 2012 22:16  

Ulti Clocks content

Τυχαια εικονα

CIMG6342.jpg