ΠΡΩΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Από το 1921! Το πρώτο Γυμνάσιο που λειτούργησε στην Ανατολική Αττική!

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική Δραστηριότητες Γιορτές Διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων 2014

Διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων 2014

E-mail Εκτύπωση PDF

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η αυλαία του σχολικού έτους δεν έκλεισε αθόρυβα!

Μαθητές, καθηγητές και γονείς έβαλαν τα δυνατά τους και το αποτέλεσμα πιστεύουμε πως ήταν πολύ καλό! Η επιθυμία μας να αφήνουμε πίσω κάθε δυσκολία και κούραση και να αποχαιρετάμε τη σχολική χρονιά με κέφι, ενώθηκε άλλη μια φορά με τη συγκίνηση του αποχαιρετισμού των απόφοιτων και βγήκε ένα όμορφο αποτέλεσμα που απάλαυσε πολύς κόσμος!

 

Δύο βραδιές γεμάτες έμπνευση, χαρά και συγκίνηση:

Την Πέμπτη 26 Ιουνίου στις 20.00 πραγματοποιήθηκε η τελική συναυλία του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ του σχολείου μας. Στη σκηνή παρουσιάστηκαν 23 μουσικά όργανα και χορωδία. Τραγούδια από το διεθνή κινηματογράφο και θέατρο πλημμύρισαν το θέατρο και τις καρδιές μας. Με τα τραγούδια μας αποχαιρετίσαμε τα παιδιά της Γ΄ Γυμνασίου και καλωσορίσαμε τα νέα μας πρωτάκια.

moys1  

Στο τραγούδι «A time for us» από την ταινία « Romeo and Julliet» ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε με τα παιδιά η καθηγήτρια αγγλικών κ. Μαρία Σουρλαντζή. Στο «Non, je ne regrette rien? από την ταινία «La vie en Rose» στη σκηνή τραγούδησε με τα παιδιά η καθηγήτρια γαλλικών κ. Κέλλυ Βαλογιάννη. Στο «Lass jetzt los» από το καρτούν «Frozen» στη γερμανική εκδοχή συνόδευσε τα παιδιά η καθηγήτρια γερμανικλων  κ. Μάρα Παπαχρήστου.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη με αρκετούς όρθιους θαυμαστές της μουσικής μας ομάδας. Η συναυλία είχε μεγάλη επιτυχία! Το χειροκρότημα ήταν δυνατό και παρατεταμένο! Τα σχόλια ήταν ενθουσιώδη, επαινετικά, εγκωμιαστικά!

Την Παρασκευή 27 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την αποφοίτηση των μαθητών μας της Γ΄ Γυμνασίου, καθώς και η λαχειοφόρος αγορά που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τραγούδια του μουσικού ομίλου του σχολείου μας.  Έγινε η απονομή επαίνων για τις αθλητικές εκδηλώσεις από τον Διευθυντή και την κ. Ζήση, βραβείων ιστορίας από την κ. Μιχάλου και βραβείων γαλλικής γλώσσας από την κ. Βαλογιάννη. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε αναβίωση παραδοσιακών παιχνιδιών που επιμελήθηκαν οι κυρίες Τζίκα, Παπαδοπούλου, Τσιακάλου και Κοροπούλη, στα πλαίσια διαθεματικής εργασίας με θέμα «Τα παιδία παίζει». Η θεατρική ομάδα του σχολείου μας παρουσίασε δραματοποιημένα κόμικς του Αρκά από την σειρά «Χαμηλές πτήσεις». Η γιορτή έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό όμιλο του σχολείου με επιμέλεια της κ. Παπαδοπούλου και Λουδάρου.

DSC01531  DSC01550  DSC01565  DSC01568  DSC01593  DSC01603

Στη διάρκεια της εκδήλωσης λειτούργησαν εκθέσεις με τις εργασίες των παιδιών που συμμετείχαν σε προγράμματα και διαθεματικές εργασίες: «Διαθεματική προσέγγιση στο Βρετανικό Πολιτισμό» στα πλαίσια της Αγγλικής Γλώσσας και «Πόλεμος και Ειρήνη» στα πλαίσια των μαθημάτων Αρχαίων Ελληνικών και Νέων Ελληνικών.  Επίσης λειτούργησαν και εκθέσεις καλλιτεχνικών, τεχνολογίας και μουσικού ομίλου.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ήταν αρωγός με την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθειά του στη διοργάνωση της γιορτής, καθώς και στη λαχειοφόρο αγορά και το πάρτυ για τους μαθητές και όχι μόνο? που ακολούθησε.

Στις εκδηλώσεις μας παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος παιδείας κ. Ανδρέας Ντούνης, η πρόεδρος σχολικής επιτροπής κ. Μπούτση ? Θεοχάρη Γιωργία, η πρώην διευθύντρια του σχολείου μας και δημοτική σύμβουλος κ. Αθηνά Κιούση, ο πρώην Διευθυντής του Γυμνασίου μας κ. Κερατιώτης Χρήστος, ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού κ. Ανδρέας Μενουδέας, γονείς, καθηγητές του σχολείου μας, μαθητές και πλήθος κόσμου.

Για να δείτε φωτογραφίες της 1ης βραδιάς εκδηλώσεων κάνετε κλικ εδώ

Για να δείτε φωτογραφίες της 2ης βραδιάς εκδηλώσεων κάνετε κλικ εδώ

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 14 Ιούλιος 2014 21:45  

Ulti Clocks content

Τυχαια εικονα

P4052905.JPG