ΠΡΩΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Από το 1921! Το πρώτο Γυμνάσιο που λειτούργησε στην Ανατολική Αττική!

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική Γονείς και κηδεμόνες Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Αρχαιρεσίες Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων

Αρχαιρεσίες Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων

E-mail Εκτύπωση PDF
Αξιολόγηση Χρήστη: / 0
ΧείριστοΆριστο 
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Κορωπίου με επιστολή του καλεί όλους τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου στην απολογιστική Συνέλευση και στις αρχαιρεσίες για νέο Δ.Σ. την Τετάρτη 21-11 και ώρα 18.00.
Ακολουθεί η επιστολή προς τους γονείς.
ΠΡΟΣ : τους Γονείς και Κηδεμόνες του 1ου Γυμνασίου Κορωπίου.                                                         Κορωπί, 19 Νοεμβρίου 2012
ΘΕΜΑ : Αρχαιρεσίες για την περίοδο 2012-2014.
Αγαπητοί Γονείς,
μετά από σχεδόν δυο μήνες λειτουργίας του Γυμνασίου μας, είναι πάλι η κατάλληλη ώρα να σας υπενθυμίσουμε ότι η σκέψη και οι ενέργειές μας είναι προσανατολισμένες στη βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης των παιδιών μας. Στην κατεύθυνση αυτή, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας. Αρκεί να είστε σε επαφή με το Σύλλογο για να ενημερώνεστε, αλλά και να μας ειδοποιείτε για τα προβλήματα του Σχολείου μας και να μας βοηθήσετε, όσο μπορείτε, στην επίλυσή τους.
Συνεχίζουμε με την ίδια τακτική, αθόρυβα αλλά όσο μπορούμε πιο ουσιαστικά, σε συνεργασία με το Σύλλογο των καθηγητών, το Διευθυντή του Γυμνασίου κ. Θεοχαρόπουλο Χρίστο αλλά και την Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Κορωπίου, να φροντίζουμε για το κτιριακό, το χώρο γύρω και έξω από το σχολείο, τις αίθουσες και τα καθημερινά προβλήματα των μαθητών μας, μιας κοινότητας που είναι ζωντανή και γεμάτη ενέργεια.
Για τη συνέχεια αυτής της προσπάθειας σας καλούμε:
την Τέταρτη 21/11/12 και ώρα 18.00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Σχολείου μας, όπου ο Σύλλογος Γονέων θα κάνει την απολογιστική Γενική Συνέλευσή του και αμέσως μετά τις αρχαιρεσίες για τη διετία 2012-2014.
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.
Θα προηγηθεί σύντομη ενημέρωση για θέματα που αφορούν το Γυμνάσιο από τον γυμνασιάρχη κ.Θεοχαρόπουλο Χρίστο.
Με θερμές ευχές για τη νέα σχολική χρονιά,
Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος
ΓΕΩΡΓΕΛΛΗΣ  Π . ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 25 Νοέμβριος 2013 23:58  

Ulti Clocks content

Τυχαια εικονα

CIMG6343.jpg