ΠΡΩΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Από το 1921! Το πρώτο Γυμνάσιο που λειτούργησε στην Ανατολική Αττική!

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Επίσκεψη στο Πλανητάριο

E-mail Εκτύπωση
Αξιολόγηση Χρήστη: / 0
ΧείριστοΆριστο 

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ

 

Στις 1 Φεβρουαρίου 2010 η δευτέρα Γυμνασίου επισκέφτηκε το Πλανητάριο (Αθήνα). Σε αυτή μας την επίσκεψη παρακολουθήσαμε σε μια τεράστια αίθουσα με άνετα καθίσματα «Τα 7 θαύματα του κόσμου»: Σε ψηφιακή μορφή παρουσιάστηκαν τα πιο σημαντικά θαύματα του κόσμου. Η αφήγηση ξεκίνησε με τα 7 θαύματα της Αρχαιότητας, έπειτα τα 7 θαύματα του Ηλιακού μας συστήματος και τέλος τα 7 θαύματα του Σύμπαντος.

Βλέποντας όλα αυτά τα θαύματα που έχουν γίνει από ανθρώπους ή είναι δημιουργήματα της φύσης μαθαίνουμε καλύτερα τον κόσμο στον οποίο ζούμε.

 

Ανδρώνη Δήμητρα Β?1

 

Την 1η Φεβρουαρίου η Β΄τάξη του σχολείου μας είχε την τύχη να παρακολουθήσει ένα έργο για τα 7 θαύματα της ιστορίας και τα 7 θαύματα του διαστήματος στο Πλανητάριο (Ίδρυμα Ευγενίου Ευγενίδου). Το προσωπικό μας εξυπηρέτησε ευχάριστα και ήταν φιλικοί και ευγενικοί μαζί μας. Μπαίνοντας στην αίθουσα προβολής όλοι ήμασταν ενθουσιασμένοι από τον τεράστιο θόλο που εκτείνονταν πάνω μας. Το έργο ήταν συναρπαστικό και συνάμα ενδιαφέρον. Ο εντυπωσιακός χώρος σε συνδυασμό με την ζεστή εξυπηρέτηση και το θαυμάσιο έργο μας έκανε όλους να θυμόμαστε αυτή την πετυχημένη πολιτιστική εκδρομή για καιρό καταλαβαίνοντας έτσι γιατί το πλανητάριο είναι τόσο γνωστό και συνδεδεμένο με τα καλύτερα λόγια και εντυπώσεις.

 

Θοδωρής Ντιναπόγιας Β?4

 

Ulti Clocks content

Τυχαια εικονα

CIMG8778.JPG