ΠΡΩΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Από το 1921! Το πρώτο Γυμνάσιο που λειτούργησε στην Ανατολική Αττική!

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Εκδρομή στο KWABA (2009-2010)

E-mail Εκτύπωση
Αξιολόγηση Χρήστη: / 1
ΧείριστοΆριστο 

Στις 23/4 πήγαμε μια εκδρομή σε ένα πολυχώρο με πολλές δραστηριότητες, στο Kwaba στο Μαρκόπουλο.

Προσωπικά δεν ήξερα περί τίνος πρόκειται, αλλά μόλις πήγα μου λύθηκαν οι απορίες. Ήταν ένα μέρος με πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά αλλά και εστιατόρια και καφετέριες για τους μεγαλύτερους.

Οι εγκαταστάσεις ήταν σε άριστη κατάσταση και πολύ προσεγμένες. Υπάρχουν εκεί 4 γήπεδα τένις, ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και βόλεϊ και τρία γήπεδα μπάσκετ. Επίσης είχε και ένα κλειστό χώρο με 5 Η/Υ και μια παιχνιδομηχανή για εκείνους που ενδιαφέρονται για την τεχνολογία.

Στον εξωτερικό χώρο εκτός από τα γήπεδα είχε και δύο τραμπολίνο και φουσκωτά παιχνίδια για όσους ήθελαν κάτι πιο διασκεδαστικό. Επίσης ένας DJ έπαιζε τα αγαπημένα μας τραγούδια.

Στο πίσω μέρος του χώρου είχε μια μεγάλη πισίνα, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε μπάνιο για ευνόητους λόγους.

Τέλος θα ήθελα να πω πως οι υπάλληλοι ήταν εξυπηρετικοί και φιλικοί προς εμάς και όλος ο εξοπλισμός μας δόθηκε από εκεί για τα αθλήματα.

Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία που δεν θα την ξεχάσω.

 

 

 

Καικιλία Ζεμπίλα Β?2

 

 

 

 

 

Λίγο πριν τη λήξη των μαθημάτων επισκεφτήκαμε με το σχολείο το αθλητικό κέντρο kwaba στο Μαρκόπουλο. Εκεί είχαμε μια αξέχαστη εμπειρία.

Ήταν ένας τεράστιος χώρος που αποτελούταν από μια καφετέρια , πολλά όπως τένις, ποδοσφαίρου, μπάσκετ και άλλα. Ακόμα ένας χώρος λειτουργούσε ως παιδότοπος με τραμπολίνο και άλλα παιχνίδια.

Όσοι επιθυμούσαν μπορούσαν να διασκεδάσουν με τους Η/Υ, άλλοι να παίξουν τένις, βόλεϊ, μπάσκετ ή ποδόσφαιρο και άλλοι να χαλαρώσουν στην καφετέρια. Αρκετοί ήταν αυτοί που διάλεξαν να διασκεδάσουν στον παιδότοπο κάνοντας τραμπολίνο.

Ως τελευταία εκδρομή κατά τη γνώμη μου ήταν η καλύτερη εκδρομή όλης της χρονιάς. Περάσαμε υπέροχα, σίγουρα αυτή η εκδρομή θα μας αφήσει μια υπέροχη εντύπωση για την χρονιά που πέρασε.

 

 

 

Δημητράκη Ελένη

Β? 2

 

Ulti Clocks content

Τυχαια εικονα

IMG_1211.JPG